
5 redenen om thee van groene koffie te drinken
Er zijn veel redenen om thee van groene koffie te drinken. Hieronder geef ik je de belangrijkste redenen.
Reden 1: Groene koffie is gezond
Groene koffie bevat antioxidanten, chlorogeenzuur en cafeïne. Antioxidanten bestaan onder andere uit vitamine C. Chlorogeenzuur vermindert het risico op diabetes 2. Cafeïne verbetert de concentratie en verdrijft vermoeidheid. In thee gemaakt van groene koffiebonen zitten al deze stoffen natuurlijk ook.
Reden 2: Groene koffie is rauw
Bij het branden van koffiebonen vinden meer dan 700 chemische processen plaats. Ook gaan er voedingsstoffen verloren bij het branden. Groene koffiebonen zijn rauw. Thee van groene koffie is puur en vrij van toevoegingen.
Reden 3: Groene koffie heeft een unieke smaak
Het branden van koffie verandert de smaak van de koffiebonen volledig. Rauwe, ongebrande koffie heeft een eigen smaak. Kruidig en uniek.
Reden 4: Thee van groene koffie is nieuw!
Groene koffie is bij velen bekend vanwege de goede effecten op de gezondheid. Thee van groene koffie is echter nieuw. Rauwe gemalen koffiebonen in een theezakje, zonder toevoegingen. Lekker makkelijk in een theezakje! Wanneer ga jij aan de groene koffiethee?
Reden 5: Thee van groene koffie is een gezonde energiedrank
In groene koffiethee, die gemaakt is van rauwe koffiebonen, zit cafeïne, waarvan je een boost krijgt. Bovendien zitten er antioxidanten in, dat is een verzamelnaam voor onder andere vitamines zoals vitamine C. Groene koffiethee is dus een natuurlijke, gezonde dorstlesser, vol met vitaminen en energie! Suiker toevoegen is niet nodig, rauwe groene koffie heeft een bijzondere, natuurlijke smaak.
