Afvallen met groene koffie

Groene koffiethee   →   Blog   →   Afvallen met groene koffie

wat is groene koffie

Afvallen met groene koffie

Groene koffie is een aanrader voor mensen die willen afvallen. Het ondersteunt je bij gewichtsbeheersing en stimuleert vetverbranding.

Afvallen met groene koffie

Groene koffiebonen zijn ongebrande koffiebonen. De pitten van de koffiebes worden gedroogd en zien er dan groenbruin of grijsgroen uit. Deze ongebrande koffiebonen bevatten cafeïne maar ook gezonde antioxidanten. Een kleine hoeveelheid cafeïne verbetert de concentratie en gaat vermoeidheid tegen. Vooral bij mensen die niet regelmatig cafeïne tot zich nemen, werkt het cafeïnegebruik positief op de stofwisseling.

Een wondermiddel?

Er bestaat geen wondermiddel waarbij je zomaar kilo’s kwijtraakt. Dus ook groene koffie is dat niet. Je moet het vooral zien als een hulpmiddel bij het afvallen. Groene koffie geeft je extra energie waardoor je sneller actief wordt. Daarnaast zul je nog steeds goed en gezond moeten eten. Voldoende bewegen is daarbij van belang. Dat hoeft heus niet te betekenen dat je meerdere keren per week naar de sportschool moet! Pak de fiets wat vaker, ga ‘s avonds nog lekker een blokje om, neem vaker de trap. Meerdere keren per dag actief zijn is beter dan twee keer per week naar de sportschool.

Een gezond eet- en beweegpatroon is heel belangrijk wanneer je wilt afvallen. Geef jezelf ook de tijd. Geleidelijk afvallen is beter dan in korte tijd vele kilo’s. Groene koffie past in die gezonde levensstijl.

Hoe gebruik je groene koffie?

Groene koffiebonen kunnen gemalen worden. Van de gemalen bonen kan je vervolgens thee zetten. Een infusion van gemalen groene koffiebonen dus. Bespaar jezelf de moeite van het zelf malen van groene koffiebonen! Het malen van de keiharde groene koffiebonen hebben wij al voor je gedaan.

Groene KoffieThee is in verschillende varianten verkrijgbaar:

 

Zakje losse Groene KoffieThee naurel
                   Losse Groene KoffieThee

About the author

Wat je verder kunt lezen:

groene koffiebonen voor energiedrank

Groene koffiebonen malen

Groene koffiebonen malen is een hele klus. Groene koffiebonen zijn...

groene koffie gezond rauw raw antioxidanten

5 redenen om thee van groene koffie te drinken

Er zijn veel redenen om thee van groene koffie te...

‘Echte’ thee en andere thee

Wat is echte thee? Bij thee denk ik aan allerlei...

koffiebessen antioxidanten neutraliseren vrije radicalen

Groene koffie, vrije radicalen en antioxidanten

In groene koffie zitten veel antioxidanten die vrije radicalen kunnen...