Groene koffiethee: de nieuwe energiedrank

Groene koffiethee   →   Blog   →   Groene koffiethee: de nieuwe energiedrank

Thee van groene koffie is een energiedrank

Groene koffiethee: de nieuwe energiedrank

De energiedrank waar je niet dik van wordt: groene koffiethee!

Geen toevoegingen als suikers, smaak-, geur- of kleurstoffen, alles puur natuur. Dorstlessend, energiegevend, heerlijk geurend en nog smakelijk ook! Groene koffiethee combineert de gezelligheid van thee en de kick van koffie!

Als je een energiedip hebt

Er zijn van die momenten dat je behoefte hebt aan wat extra energie. Bijvoorbeeld omdat je een dip hebt maar toch nog moet werken of studeren. Of omdat je wakker moet blijven tijdens een autorit. Je bent aan het lijnen en voelt je daardoor weinig energiek. Je gaat naar de sportschool en hebt een energieboost nodig.

Je grijp dan misschien naar een blikje energiedrank, een paar koekjes, of iets lekkers uit de snoepautomaat. Je hongergevoel is weliswaar weg maar er is een schuldgevoel voor in de plaats gekomen. Al deze snacks en drankjes zijn namelijk ook dikmakers. Zelfs het glas ‘gezonde’ vruchtensap zit vol met suikers.

Maar wat kan je dan wél drinken als je wel behoefte hebt aan een energiedrank, maar geen overbodige calorieën en onnodige toevoegingen binnen wilt krijgen? Probeer dan een thee van groene koffie.

 Wat is groene koffiethee?

Groene koffiethee is het onversneden, biologische product van de rauwe, fijngemalen groene koffieboon. Groene koffiebonen zijn dus rauwe, ongebrande koffiebonen. Koffiebonen zijn de zaden van de vruchten van de koffiestruik. De rode bessen van de koffiestruik worden geplukt en van de schil ontdaan. De rauwe koffiebonen worden gedroogd en niet gebrand waardoor zij hun grijsgroene kleur behouden. Omdat de bonen verder geen bewerkingen ondergaan behouden ze hun krachtige werking, hoogwaardige energie, de zo belangrijke antioxidanten en bovenal hun unieke smaak!

groene koffiebonen voor energiedrank
Rauwe, ongebrande koffiebonen

‘Groene koffiethee, ook heerlijk met gember of citroen’

Aan groene koffiethee kan je zelf bijvoorbeeld gember of citroen toevoegen. Dat maakt de thee nog gezonder en smakelijker.  

Reactie van klant

 ‘Beste Chris

Het is niet mijn gewoonte om producenten te complimenteren voor hun producten, maar die groene koffiethee van jullie is geweldig en hartstikke voordelig in prijs als ik het met andere energiedranken vergelijk! Ik neem iedere dag een zakje mee naar kantoor en het helpt mij echt de middag door. Ik sta namelijk nogal wat kilootjes in het rood en heb daardoor een lichte vorm van slaap-apneu. Niets ernstigs hoor, maar wel met het gevolg dat ik ’s middags vaak moe ben en moeite heb me te concentreren op mijn werk. Voorheen dronk ik dan zwarte koffie met suiker of een blikje energiedrank. Dat hielp, maar daar werd ik dan weer nog dikker van.

En toen kwam mijn vrouw thuis van de markt in Diemen met een pakje groene koffiethee en was het ’s avonds thee drinken geblazen. En echt waar, ik redde zelfs het laatste journaal zonder te knikkebollen! Bovendien smaakt en ruikt het nog heerlijk ook. Sindsdien drink ik het dus ook ’s middags op mijn werk en ben ik zowaar een paar kilo lichter geworden.

Nu is mijn vraag aan jou eigenlijk: wanneer sta je weer op de markt in Diemen want ik ben bijna door mijn zakjes heen!’

 

 

 

 

 

 

 

About the author

Wat je verder kunt lezen:

Antioxidanten in granaatappel en Groene KoffieThee

Antioxidanten – waar zitten die in?

Wat zijn antioxidanten? Antioxidanten is een verzamelnaam voor stoffen zoals...

koffie is gezond vanwege cafeine en cholorogeenzuur

Groene koffie en gebrande koffie

Wat is het verschil tussen groene koffie en gebrande koffie?...

groene koffie gezond rauw raw antioxidanten

5 redenen om thee van groene koffie te drinken

Er zijn veel redenen om thee van groene koffie te...

Citroenschil is gezond

Citroenschil is supergezond

Citroen en citroenschil zijn gezond Citroenen en citroenschil zijn rijk beide...